DISCLAIMER

 

Deze disclaimer is van toepassing op de website van Martens Van Caimere Architecten bvba (hierna te noemen MVC). Door deze internetsite te raadplegen, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer. MVC streeft ernaar u de juiste en actuele informatie te verstrekken. MVC behoudt zich alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) voor, met betrekking tot alle op deze internetsite aangeboden informatie (waaronder teksten, logo’s en foto’s). Het is niet toegestaan informatie van deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MVC. Op deze internetsite en de disclaimer is de Belgische wet van toepassing.

 

INLICHTINGEN

 

Persinlichtingen, ideëen of suggesties, interesse in onze werkzaamheden of op zoek naar een ontwerpbureau voor het vormgeven van uw ambities of bouwplannen? Vul gerust het onderstaande formulier in. We helpen u waar we kunnen.

 

JOBS

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde mensen voor het versterken van ons team. Ook enthousiaste studenten afgestudeerden kunnen informeren voor een voltijdse job of stage.

 

We zoeken mensen met aanleg voor sterk conceptueel denken, talent in zowel mondelinge als grafische communicatie, kennis van Autocad, grafische en 3D visualisatie met voorkeur  Adobe, Archicad en Rhino.

 

Geïnteresseerd? zend uw CV en portfolio naar info@mvc-architecten.be.

 

 

 

ADRES
 

Martens Van Caimere Architecten bv

KANTOOR

Koning Leopold II laan 44a

9000 Gent

België

E: info@mvc-architecten.be

T: +32 (0) 9 330 04 07

 

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Lange Violettestraat 47

9000 Gent

België

BTW BE 0550 998 897

Ingeschreven op de tabel van de Orde van Architecten, provincie Oost-Vlaanderen (huishoudelijk reglement OvA).